Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ζάχαρη για άλλες χρήσεις

 Αν νομίζετε ότι η ζάχαρη χρειάζεται μόνο για τον καφέ.......κάνετε μεγάλο λάθος. 
Αν σας έλεγα ότι μπορείτε να βρείτε λύσεις για απλά πράγματα που πολλές φορές μας προβληματίζουν, θα με πιστεύτε; Δείτε λοιπόν.


  •  Για να καθαρίσετε λεκέδες από γρασίδι: Πόσες φορές ταλαιπωρούμαστε για
  να βγάλουμε λεκέ από το γρασίδι.Μια εύκολη λύση προτού το πλύνετε, τοποθετήστε τοπικά λίγη ζάχαρη με λίγες σταγόνες νερό.Τρίψτε το για λίγο και αφήστε το μισή ώρα και μετά το πλένεται κανονικά.
  • Για να καθαρίσετε την μηχανή του καφέ. Μερικές φορές συσσωρεύονται υπολείμματα καφέ.Για να τα καθαρίσετε τα σημεία αυτά μπορείτε να αδειάσετε ένα μικρό φλυντζανάκι του καφέ λίγη ζάχαρη , το αφήνετε λίγο και μετά το αδειάζετε.
  • Για να κρατήσουν τα άνθη σας περισσότερο. Βάλτε στο νερό του βάζου 3 κουταλιές ζάχαρη και 2 κουταλιές ξύδι. Θα κρατήσουν περισσότερο και τα λουλούδια σας θα είναι πιο ζωηρά, όπως την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε.
  •  Για να παγιδεάύσετε σφήκες: Ποιος θέλει να έχει σφήκες γύρω του; Κανένας. Με τη ζάχαρη μπορείτε εύκολα να τις παγιδεύσετε. Αρκεί μόνο να βράσετε ίση ποσότητα νερού και ζάχαρης, να τοποθετήσετε το μείγμα σε ένα άδειο βάζο στη βεράντα ή στον κήπο και οι σφήκες θα πέσουν μόνες τους στη φάκα.
  •  Για scrub προσώπου: Τοποθετήστε στην  κρέμα σας μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη σε κόκκους. Τα αποτελέσματα του scrub θα είναι άμεσο αφού το δέρμα σας θα γίνει αμέσως πιο μαλακό και πιο λαμπερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου