Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σπίτια και αποθήκες από παλέτες







Το καταφύγιο αυτό είχε σχεδιαστεί για τους πρόσφυγες στο Κοσσυφοπέδιο, το 2006. Τώρα έχει αναπτυχθεί από την i-beam για χρήση σαν μια ανέξοδη και αποτελεσματική χαμηλού κόστους λύση για στέγαση, όχι μόνο για άτομα που μετακινήθηκαν από φυσικές καταστροφές, αλλά ακόμη σαν μία λύση για μια προσιτή οικονομικά προκατασκευασμένη κατοικία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε μια προσπάθεια ανακούφισης από καταστροφές,, πολλές από τις παλέτες θα φτάσουν σαν μέρος της μεταφοράς της τροφής και των υλικών, οπότε τα βασικά υλικά υπάρχουν ήδη εκεί.

Τα καταφύγια μπορεί να οικοδομηθούν με το χέρι σε ποσοστό 500-600 παλετών ανά ημέρα. Ένα μεταβατικό καταφύγιο διαστάσεων 10’ x 20’ θα έπαιρνε 80 παλέτες για την κατασκευή με κόστος περίπου 500 δολάρια.






Διάφορα σπίτια και αποθήκες από παλέτες


















Μήπως έχουν παραγεμίσει οι ντουλάπες σας με ρούχα; Βαρεθήκατε να φοράτε τα ίδια και τα ίδια και δεν σας «παίρνει» να αγοράσετε καινούρια; Σας κάνανε πάλι δώρο ρούχα που δεν σας κάνουν ή δεν σας αρέσουν;
Γίνετε μέλος στο μεγαλύτερο site δημοπρασιών, το ricardo.gr για να πουλήσετε σε άλλα μέλη τα παλιά ρούχα σας, τζιν, μεταχειρισμένες τσάντες, καινούρια φορέματα, αφόρετα μπουφάν, ζώνες, ζακέτες, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο σας πιάνει χώρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου