Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Τροποποιοῦν τήν ἀνθρώπινο συμπεριφορά, μέσῳ τῶν ἐμβολίων;

-τήν-ἀνθρώπινο-συμπεριφορά-μέσῳ-τῶν-ἐμβολίων-e1362842363456
Ἡ χρήσις τῶν ἐμβολίων διεθνῶς ἔχει καταντήσῃ μάστιγα. 
Οἱ παιδικοὶ καρκίνοι σαρώνουν. 
Τὸ ἄσθμα, τὰ κινητικὰ προβλήματα, τὰ διάφορα σύνδρομα πλέον ἀρχίζουν ἐπισήμως νὰ συνδέονται μὲ τὰ ἐμβόλια. 
Τὰ πειράματα ποὺ διενεργοῦν σὲ χῶρες τοῦ λεγομένου τρίτου κόσμου, εἶναι πλέον τόσο πολλά, ποὺ δὲν προλαβαίνουν νὰ καταγράψουν τὰ συμπεράσματά τους. Ἤδη τὰ παιδιὰ τῆς Οὐγκάντα ἔχουν παρουσιάσῃ συμπτώματα νεκροζώντανου ὀργανισμοῦ, ἀλλὰ οὐδεὶς ἀναλαμβάνει τὴν εὐθύνη. 
Ἡ προσπάθεια τοῦ ΠΟΥ νὰ μᾶς ἐμβολιάσῃ ὁμαδικῶς, κατὰ τῶν διαφόρων γριπῶν, προσφάτως, γιὰ τὴν πλειοψηφία τῶν πληθυσμῶν, ἀπέτυχε μέν, ἀλλὰ οὐποτε ἀπέσυραν τὸ αἴτημα τῶν μαζικῶν ἐμβολιασμῶν. Κι ἄς ἔχουν ἤδη παραδεχθῇ πὼς τελικῶς δὲν συνέτρεχε λόγος μαζικῶν ἐμβολιασμῶν. 

PF LouisLearn
Η έννοια του εμβολιασμού για ανοσοποίηση ξεκίνησε το 1796, όταν ενας Αγγλος φαρμακοποιός ο Edward Jenner εισήγαγε  πύον από δαμαλια  κάτω από το δέρμα  ένος οκτάχρονου αγόριου.Ο  Jenner βάσισε  το πείραμα του σε αβάσιμες φήμες ότι ο καθένας που είχε βιώσει την δαμαλιτιδα θα αποκτούσε ανοσία απέναντι στην ευλογιά.
Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο Jenner είχε εμβολιάσει και   άλλους με δαμαλίτιδα για να τους ανοσοποιήσει κατά της ευλογιάς. Χωρίς καμία πραγματική απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας, ο Jenner εντυπωσίασε τον King George τον III αρκετά με μια ψεύτικη εγγύηση ανοσοποίησης που τιμήθηκε με το ισοδύναμο σημερινό ποσό των 500.000 δολαρίων.
Έτσι, ο Jenner ήταν το πρώτο ιατρικό προσωπικό που παρείχε  άρρωστο υλικό σαν φαρμακευτική αγωγή  σε ένα υγιές άτομο και  επιβραβευόταν με  ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Ήταν επίσης ο πρώτος που κατήγγειλε συνεχώς τους επικριτές του εμβολιασμού με επιτυχία. Είχε να προστατεύσει τόσο το εγώ του οσο και το γενικό  δημόσιο καλό.
Πολλοί επαγγελματίες υγείας σε όλο το 19ο αιώνα γνώριζαν ότι είχαν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις ευλογιάς μεταξύ εκείνων που είχαν εμβολιαστεί με δαμαλίτιδα.
Η βάση του συλλογισμού του Jenner ήταν εσφαλμένη.
 Αυτή ήταν πραγματικά η αρχή μιας παράδοσης που μεταφέρθηκε εως τους σημερινούς   εμβολιαστές. Στηρίχθηκε πάνω σε μια  ψεύτικη λύση για την πρόληψη μιας ασθένειας, στηρίχθηκε πάνω σε μια δέσμη  μετρητών και φιμώνοντας εκείνους που με  λογικά επιχειρήματα, γνωρίζουν ότι η ανοσοποίηση μέσω του εμβολιασμού δεν λειτουργεί αποτελεσματικά αλλά ούτε με ασφάλεια .
Image
Τα  περιστατικά στην Αγγλία μετά τον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς αυξήθηκαν σταθερά από πέντε τοις εκατό αρχικά σε 95% κατά το 1895. Υπήρχε ακόμη και μια σοβαρή επιδημία περίπου το 1872, ένα χρόνο μετά από τότε που οι  εμβολιασμοί κατά της ευλογιάς με  διάταγμα έγιναν υποχρεωτικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των θυμάτων της ευλογιάς εκτοξεύτηκε πέντε φορές επάνω  εκείνη την εποχή.

26 Νοεμ 2011
“Έχουμε λάβει ανησυχητικές πληροφορίες  από το σύστημα προειδοποίησης του ΠΟΥ ότι στις ΗΠΑ δύο άνθρωποι κόλλησαν τον ιό H3N2: Ενα επτά μηνών παιδί στο Ιλλινόις και ένας 46-χρονος στην Πενσυλβάνια,” – ανακοίνωσε το Interfax Rospotrebnadzor μεσω του Gennady Onishchenko.
Ο ΠΟΥ θέλει να είναι έτοιμος να κάνει συστάσεις και να δώσει κατευθύνσεις προς τις χώρες, αν παραστεί ανάγκη – αν και ο Φουκούντα τόνισε σε αυτό το σημείο δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι θα υπάρξει αυτή η ανάγκη.
“Ανησυχούμε αλλά δεν θέλουμε να υπερβάλλουμε ή να το υποτιμήσουμε. Προσπαθούμε να το βάλουμε στα σωστά μέτρα.», λέει ο Fukuda, κορυφαίος εμπειρογνώμονας της γρίπης.
«Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα, αν πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, αλλά και προσπαθώντας να μην κτυπήσουμε τον κώδωνα του κινδύνου.”
Η επιθυμία να είμαστε προετοιμασμένοι, χωρίς αύξηση συναγερμού είναι μια κληρονομιά από την πανδημία του Η1Ν1 2009. Ο ΠΟΥ είχε επικριθεί έντονα από την Ευρώπη για τη αναγγελία πανδημίας, όταν τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πιο ήπια από ό, τι αρχικά φοβόταν.
Αλλά τι ακριβώς ο οργανισμός – και ο κόσμος – ίσως χρειαστούν να προετοιμαστούν για την ώρα είναι πολύ ασαφές. Με τα προβλήματα δημοσίων σχέσεων της επιδημίας του 2009 φρέσκα ακόμα στο μυαλό των υπαλλήλων υγείας, κανένας δεν χρησιμοποιεί το “π” σαν λέξη αυτές τις μέρες.
Ωστόσο, σε ορισμένα σημεία οι παραλληλισμοί με το 2009 είναι εντυπωσιακοί.
Πηγη Recombinomics
———————————————————————————————–
Η παραπάνω πληροφορία εμπλέκεται στον γενικότερο σχεδιασμό που ντε και καλά πρέπει να αποδεχθούμε.Το φιάσκο της πανδημίας του 2009 ακόμα δεν έχει ξεχαστεί αλλά η προετοιμασία καλά κρατεί.Ο περίφημος ιός της γρίππης των χοίρων επανακάμπτει αλλά όχι με το αρχικό μάρκετινγκ.Τα κρούσματα του νέου ιού αριθμούν 3 το 2010 και 10 το 2011 (χωρίς θανάτους) αλλά ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας WHO) ανησυχεί.Φυσικά η προετοιμασία από το Χόλυγουντ προέκυψε μέσα στο 2011.
Το 2011 βγαίνει το CONTAGION
Στην ιστορία εμπλέκονται ένας ιός μεταδιδόμενος με τον αέρα που σκοτώνει με μια απλή επαφή όπου έχει υποστεί μετάλλαξη.
Πως ? Μια εταιρεία εξόρυξης προσπαθώντας να καθαρίσει τη ζουγκλα απο φοινικόδενδρα με μπουλντόζες που σε αυτά κατοικούν νυχτερίδες , πέφτει μία νυχτερίδα που έχει το φονικό ιό,τρώει μια μπανάνα,αφήνει τα αποφάγια σε ένα χοιροστάσιο, το σφάζουν, ο σεφ που μαγειρεύει το κρέας λερώνεται με το αίμα,κάνει μια χειραψία με την πρωταγωνίστρια και ξεκινάει η επιδημία  από ένα γουρουνάκι και μία νυχτερίδα (batman ή βαμπίρ).Φυσικά όλα καταλήγουν στο να βρεθεί ένα εμβόλιο (φυσικά) αλλά ενδιάμεσα χτυπάει και την εναλλακτική ιατρική μέσω ενός μπλόγκερ (κακός) ,ο οποίος ξεγελά τους ανθρώπους πουλώντας θεραπεία που επιδεινώνει την επιδημία.(Θυμηθείτε ότι ή άρνηση των ανθρώπων να εμβολιαστούν παγκόσμια προέκυψε από την πληθώρα ανώνυμων και επώνυμων blogs να χάψουν το χαπάκι της πανδημίας).Το σενάριο άλλαξε ειδικά σαυτό το σημείο από το CDC (To αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Επιδημιών)
ΕΑΥΑΓΓΈΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ
Θάναι ο trH3N2 o προάγγελος του CONTAGION ; Θα δείξει. Πάντως όλα έχουν στηθεί για να προκύψει.Από το Χόλυγουντ,τον ΠΟΥ μέχρι την οικονομική κρίση που χτυπάει την Ευρώπη.  πηγη fytro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου