Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Βάλτε την υγεία στην ζωή σας


Αναρτήθηκε από   //  24 Μαρτίου 2013  //  info factsζήσε!  //  2 Σχόλια
Η Τροφή Που Ο Ανθρώπινος Οργανισμός Αναγνωρίζει, Είναι Μίγμα Χημικών Στοιχείων. Οι άνθρωποι αλλά και τα ζώα, τα φυτά, μέχρι τα μικρόβια, τρέφονται με πολύπλοκα μίγματα χημικών στοιχείων, που αποκαλούν τροφή. Τουλάχιστον για να ακριβολογώ, ΟΛΑ τα γνωστά όντα. Λέγοντας μίγματα χημικών στοιχείων, εννοώ βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα κλπ, που με συνέργεια μεταξύ τους, όταν μπαίνουν στον οργανισμό, μετατρέπονται, μεταφέρονται και καίγονται για να προμηθεύσουν Ενέργεια και να διατηρηθεί ο οργανισμός υγιής και ζωντανός.
Το στομάχι διασπά την τροφή μηχανικά και χημικά και την αποθηκεύει, δεδομένου ότι η χώνεψη είναι πιο αργή και πιο ομαλή από άποψη ταχύτητας διαδικασία από την κατανάλωση τροφής. Στο στομάχι εκκρίνεται υδροχλωρικό οξύ, ένα πολύ δραστικό οξύ που σκοτώνει όλα σχεδόν τα μικρόβια και πάρα πολλά κύτταρα του ίδιου του στομαχιού. Υπολογίζεται ότι περίπου 100000 κύτταρα την ημέρα πεθαίνουν στα εσωτερικά τοιχώματα του στομαχιού, ενώ δημιουργούνται άλλα τόσα για να τα αναπληρώσουν.
Εκτός από το οξύ εκκρίνονται και πολλές άλλες ουσίες που συμβάλλουν συνολικά στη διάσπαση μερικών μακρομορίων. Ταυτόχρονα, το στομάχι συσπάται ασυνεινήδητα αναδεύοντας το στομαχικό υγρό και συμβάλλοντας στην περαιτέρω διάσπασης της τροφής, ώστε να γίνει σχεδόν υγρή, η διαδικασία που θα ακολουθήσει το στομάχι (εκκρίσεις που θα γίνουν, ρυθμός συσπάσεων και άλλα) εξαρτώνται από την τροφή που καταναλώθηκε, σκοπός είναι η μέγιστη δυνατή απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.
Αυτό που διαφοροποιεί την φυσική χημική τροφή από την χημικώς κατασκευασμένη τροφή, είναι ότι στην δεύτερη τα στοιχεία δεν είναι συμβατά με τον οργανισμό που τα δέχεται. Θα μπορούσε τα χημικά τρόφιμα να είναι συμβατά με  τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως γίνεται με τις βιταμίνες στα λεγόμενα, συμπληρώματα διατροφής, που κακώς ονομάζονται έτσι, γιατί ελάχιστα συμπληρώνουν την διατροφή, ειδικά όταν η τροφή είναι σκουπίδια (τροφή σουπερ μάρκετ ή fast food), αλλά σκόπιμα δεν γίνεται αυτό. Ο λόγος υπάρχει στην γνωστή Αντζέντα 21 που ως γνωστόν ΔΕΝ είναι ανθρωποκεντρική.
Επομένως δεν μπορεί ο άνθρωπος την τροφή του, να την χρησιμοποιήσει για την επιβίωση του και χάνοντας Ενέργεια, αρρωσταίνει, καταλήγοντας να ζει μια νεκρή ζωή, όπως οι περισσότεροι Δυτικοί.
Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να ξέρουμε, για να δράσουμε ανάλογα, είναι πως η χημεία των τροφίμων του σουπερ μάρκετ δεν είναι συμβατή με τον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν περιέχουν τις βιταμίνες,  μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα κλπ που ο οργανισμός αναγνωρίζει ως θρεπτικά χημικά στοιχεία για να ζήσει υγιής.
Οι τροφές που χρησιμοποιούν για να τρέφονται οι υγιείς στον νου άνθρωποι, είναι όχι οι τάχα γευστικές, όμορφες χρωματικά (ομοιόμορφες κόκκινες ντομάτες π.χ.) που έχουν αρνητικά (-) ως προς την επιβίωση του χημικά στοιχεία, αλλά οι γευστικές με την θετική (+) ως προς την επιβίωση του τροφές που παρέχουν στον οργανισμό του την χημεία (βιταμίνες, μέταλλα κλπ.)που χρειάζεται για να είναι υγιής, δυνατός, γεμάτος ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Για να το κάνω πιο κατανοητό, όταν τρώμε ένα ποτήρι χυμό από λεμόνια, πορτοκάλια και καρότα, εξωτερικά βλέπουμε μερικά ζαρζαβατικά κίτρινα και πορτοκαλί, τον οργανισμό όμως εσωτερικά, δεν τον νοιάζει και δεν αναγνωρίζει χρώματα ή λέξεις, αναγνωρίζει και χρειάζεται βιταμίνες εν προκειμένω στον χυμό αναγνωρίζει ή θα έπρεπε να αναγνωρίζει, βιταμίνη C και Β καροτένιο, που θα τα πάρει ΜΟΝΟ αν τα φρούτα έχουν κοπεί από το δέντρο μόλις πριν 5 ημέρες από την κατανάλωση τους.
Αυτό επειδή όλα τα φρούτα και τα λαχανικά φτιάχνουν τις βιταμίνες τους και τα υπόλοιπα χημικά συστατικά τους τα ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό, ΜΟΛΙΣ τις τελευταίες 5-8 ημέρες ωρίμανσης τους ΠΑΝΩ στο δέντρο.
Τα λεμόνια, πορτοκάλια, μήλα, κλπ, που υπάρχουν στα σουπερ μάρκετ, είναι κομμένα, από τα με ασύμβατα χημικά ραντισμένα δέντρα, ένα ολόκληρο χρόνο πριν, στην καλύτερη περίπτωση. Τι βιταμίνη C ή B καροτένιο παίρνουμε, όταν λέμε “να φάμε πορτοκάλια για βιταμίνη C”; Απολύτως τίποτα. Απλά επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με σκουπιδοτροφή, με αποτέλεσμα καλπάζουσες αλλεργίες, εγκεφαλικά, καρδιοπάθειες, κατάθλιψη, κλπ. κλπ. κλπ.
Γι αυτό οι Σαολίν και όχι μόνο αυτοί, αλλά κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος, όταν τρώνε δύο πορτοκάλια παίρνουν την Ενέργεια από C, γιατί έχουν την πολυτέλεια να τα τρώνε κομμένα από τα δέντρα που επίσης έχουν μεγαλώσει σε υγιές χώμα, χωρίς ψεκασμούς με τα δηλητήρια, από την “αγαπημένη” μας MONSANTO, ναι την γνωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου