Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΟΙΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ;


Γιὰ καλλίτερη καρδιακὴ λειτουργία.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥΜΑΔΑ.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΣΟΠΟΤΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ


Γιὰ καλλίτερη καρδιακὴ λειτουργία.2

ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΑΙΓΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Γιὰ καλλίτερη καρδιακὴ λειτουργία.3

Ποιες ζωτικές για το κύτταρο ουσίες συνιστώνται για διαταραχές του καρδιακού ρυθμού;


Οι διαταραχές του καρδιακού ρυθμού μπορούν σε συντομία να ονομαστούν «αρρυθμίες». Συχνά οι διαταραχές αυτές προκαλούνται από την έλλειψη ζωτικών για το κύτταρο ουσιών στα «ηλεκτρικά» κύτταρα του καρδιακού μυός, με επακόλουθα προβλήματα στην επίτευξη της διέγερσης και την περαιτέρω μεταφορά Συμπτώματα που συνδέονται με τις διαταραχές τουκαρδιακού ρυθμού, όπως, για παράδειγμα, η  ταχυκαρδία ή η αρυθμία, συχνά συνοδεύονται από ελαφρά διαταραχή της συνείδησης και ίλιγγο.
Τα κύτταρα της καρδιάς καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Το ίδιο συμβαίνει και με τα «ηλεκτρικά» κύτταρα του καρδιακού μυός. Για μια βέλτιστη λειτουργία απαιτούνται ζωτικές για το κύτταρο ουσίες που τροφοδοτούν τα μυικά κύτταρα, όπως
καρνιτίνη,
ταυρίνη,
συνένζυμο Q10,
βιταμίνη C,
βιταμινη Ε
βιταμίνες της ομάδας Β, καθώς και μέταλλα
μαγνησίου,
ασβεστίου και
καλίου.
ΠΩΣ ΦΤΕΙΑΧΝΕΤΕ Η ΣΟΥΜΑΔΑ
Σουμάδα παραδοσιακή και θα σου μείνει αξέχαστη!
Ο κ. Γιαλελάκης μετέτρεψε τις μονάδες μέτρησης των υλικών σε γραμμάρια, ώστε να είναι πιο εύκολο να εκτελεστεί από τους σημερινούς επίδοξους μάγειρες! «Η αναλογία», μας είπε, «είναι ένα – επτά – δέκα, ένα μέρος αμύγδαλα, επτά ζάχαρη και 10 λίτρα νερό».
Υλικά
  • 640 γραμμάρια αμύγδαλα
  • 5 πικραμύγδαλα
  • 4,5 κιλά ζάχαρη
  • 5 λίτρα νερό
  • λίγο ανθόνερο (προαιρετικά)
Εκτέλεση: Ζεματίζουμε τα αμύγδαλα για να τα λευκάνουμε και όσο είναι ακόμη ζεστά τα ξεφλουδίζουμε. Τα χτυπάμε στο γουδί μέχρι να γίνουν πολτός ή για ευκολία στο μπλέντερ με την προσθήκη λίγου νερού. Βάζουμε τον πολτό σε ένα τουλπάνι, προσθέτουμε το νερό και σουρώνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα στύβοντας καλά. Βάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς με υπομονή. Χρειάζεται προσοχή στο βράσιμο, γιατί φουσκώνει σαν το γάλα! Όταν γίνει σαν σιρόπι, το αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε στο μείγμα το ανθόνερο. Σύμφωνα με τον μπαρμπα-Βαγγέλη, το πόσο ανθόνερο και πικραμύγδαλο θα προσθέσουμε είναι «κατά το γούστο μας».
Πηγές: φύτρο  filonoi.gr  
To διαβάσαμε:  thesecretrealtruth 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου