Το άγιο τσιπουράκι δεν το πειράζουμε χωρίς λόγο, εδώ όμως έχουμε λόγο και μάλιστα καλό ...!
Αν είσαι λάτρης του τσίπουρου, άλλαξε λιγάκι τη γεύση του για να σπάσει η μονοτονία. Η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι πρέπει . Και μόλις δροσίσει λίγο
.. δοκίμασέ το ...
Αν είσαι λάτρης του τσίπουρου, άλλαξε λιγάκι τη γεύση του για να σπάσει η μονοτονία. Η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι πρέπει . Και μόλις δροσίσει λίγο
.. δοκίμασέ το ...
Πορτοκάλι, κρόκος και κανέλα θα το κάνουν -γευστικά- αγνώριστο .!
Τι θα χρειαστείς:
- 1/2 λίτρο τσίπουρο
- 10 νήματα κρόκου Κοζάνης
- 2 λωρίδες φλούδας πορτοκαλιού (10 εκατ. περίπου)
- 3 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση:
1. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο και αποθήκευσέ τα για 3-4 μέρες σε ένα σκοτεινό μέρος.
2. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, στράγγιξε το μείγμα και κράτα καθαρό το τσιπουράκι.
Απόλαυσε με φειδώ, δεν παύει να είναι τσίπουρο ...!!!
2. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, στράγγιξε το μείγμα και κράτα καθαρό το τσιπουράκι.
Απόλαυσε με φειδώ, δεν παύει να είναι τσίπουρο ...!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου